Verslag & uitslag clubtrial zondag 6 februari.

Op zondagmorgen 8 uur troffen we een kletsnat terrein met ook nog verse hopen los zand omdat op zaterdag 5 februari nog een kraan bezig is geweest om het terrein weer wat aan te scherpen.
De weersvoorspelling voor de zondag, aanhoudend nog meer water en pas  in de middag droog.

Met een viertal uitzetters besloten om de waterplassen en verse hopen zand maar zoveel mogelijk te vermijden.

Resultaat na anderhalf uur, een vijftal non-stops voor alle sporen met niet te veel hoogte verschil maar toch moeilijk genoeg door de natte omstandigheden.

Tegen tienen waren er ondanks de  omstandigheden toch zo’n 15 rijders, zelfs nieuwe deelnemers die zich niks aantrekken van een paar regendruppels en waarvan er 13 een hun kaart hebben ingeleverd.

Bij het inrijden zag ik al een jeugdrijder onder in een diep en vers gat liggen, met een grijns  op z’n gezicht worstelen om onder de motor uit te komen en vervolgens de kuil zien uit te komen.  
Les 1 blijft altijd eerst kijken waar je heen wilt en kunt  rijden en niet blind een verse kuil in.

Eenmaal aan het rijden hoorde ik op een paar opmerkingen over natte voeten na alleen maar positieve geluiden, in de regen rijden geeft toch weer een andere beleving.
Leuk om te horen dat rijders uitzetters bedanken en ook laten weten dat ze  komen in de wetenschap dat er ook uitzetters vroeg zijn opgestaan.

Iedereen reed in een redelijk tempo de wedstrijd uit, weinig geklets in het rennerskwartier. Wel op tijd naar huis om vervolgens de motor nog even af te spuiten en alle natte spullen uit te hangen.

Dank aan alle rijders dit de weersomstandigheden getrotseerd hebben, maar een nog groter dank je wel voor de uitzetters!
Zondag 6 maart is de volgende clubtrial!

Dit verslag is ditmaal geschreven door Henny Blanke, bedankt Henny!
Wellicht is het een leuk idee om het volgende verslag door weer een ander te laten schrijven?
Lijkt dit je leuk? Meld je dan even bij Remy.

Reacties zijn gesloten.