Trial, de hoge school van het motorrijden!

Ons lid Eduard van Loon is al heel ver vooruitgegaan met zijn revalidatie. En wel zover dat hij hoopt spoedig weer eens op de trialmotor te kunnen stappen. We denken dat we namens allen kunnen spreken dat, we hopen dat deze wens snel werkelijkheid wordt voor hem.
Maar tijdens zijn revalidatie heeft Eduard als therapie een stuk(je) moeten schrijven over een van hobbies en dat is natuurlijk een verslag over trial rijden geworden. 
Het gaat voornamelijk over het besturen van een trialmotorfiets, de absolute basis. In dit stuk van Eduard staat heel veel informatie welke voor iedereen, van beginneling tot Toni Bou, nuttig zal zijn. Neem je tijd en lees het op je gemak eens door, je zult zien dat het een zeer waardevol en nuttig artikel is! Eduard bedankt!
Klik hier om het artikel te lezen.

Reacties zijn gesloten.