Regels trial terrein en MSPGM! Voor iedereen!

Beste trialist, MCA ziet de laatste tijd dat de regels voor het gebruik van het terrein niet zo nauw meer worden nageleefd. Dit vinden wij erg spijtig en zal mogelijk tot handhaving met mogelijke maatregelen leiden!

  • RIJD NIET OP HET SERVICEPAD & RENNERSKWARTIER!
    Dit levert gevaar op voor bezoekers en het servicepad moet continue gevlakt worden om toegankelijk te houden voor (hulp)diensten.
  • VOLG DE AANGEGEVEN RIJRICHTING!
    Op het terrein staan paaltjes met pijlen welke de juiste richting aangeven, volg deze dan ook!

Ons volledige reglement kan je hier terug vinden.

Instructieochtend 18 oktober gaat niet door.

Door de aanpassing welke het kabinet en het RIVM vandaag hebben gedaan aan het huidige Covid-19 beleid heeft MCA besloten om de instructieochtend niet door te laten gaan.
De pijlen van de clubtrial staan er nog komend weekend dus solo oefenen of in een groepje van maximaal 4 mensen is zeker mogelijk!
Blijf wel de regels naleven! Denk aan de anderhalve meter!

Week van de Afasie: ooit rijdt Eduard weer op zijn Honda.

VALBURG – Deze week is het De Week van de Afasie. Afasie is een taalbeperking als gevolg van hersenletsel, bijvoorbeeld door een hersenbloeding. Per jaar lopen 140.000 mensen hersenletsel op in Nederland, daarvan heeft twintig tot dertig procent afasie. Toch is afasie onbekend en om dat weg te nemen vertelt Eduard van Loon uit Valburg graag zijn verhaal. Twee jaar geleden stapte Eduard van Loon na een wedstrijd van zijn klassieke Trialmotor in Koblenz. Toen hij zijn helm afzette, deed zijn rechterhand het niet meer. Daarna ging het licht uit. Een week later werd hij wakker in het ziekenhuis in…

Verder lezen

Team Trial Plezier vanaf a.s. woensdag!

Als in de periode van de wintertijd het Motorsportpark op woensdagmiddag open is, hebben we de “woensdagmiddag plezier dagen”. Deze wintertijd nadert dus willen we weer beginnen met de ons bekende woensdagmiddag = trialspeelmiddag. We houden het bekende recept en tijdschema aan:13.00 – 14.00  Vrij rijden( warming up)14.00 –  14.30  Gezamenlijke pauze bij de kantine.14.30  –  15.30  Kan zijn een oefen nonstop of iets specifieks oefenen of treintje trial e.d.Ca. 15.30 einde i.v.m. duisternis en avond files. We zijn geen club in een club, dus iedereen die het leuk vindt wat wij doen is welkom.Indien ik er niet ben dan…

Verder lezen