Dagpassen en lidmaatschap quad-rijders

Uitkomsten n.a.v. de extra algemene ledenvergadering.

De ruime meerderheid was vóór het weer toelaten van quads. Er is een commissie ingesteld, bestaande uit twee quadrijders; twee solorijders en twee triallisten, die met het bestuur tot een voorstel komen, hoe dit te organiseren valt. Echter, eerst nu blijkt uit het Organisatorenboekje 2014 van de KNMV, (zie link) dat er de volgende tekst staat op bladzijde 38,

Schades veroorzaakt door het gelijktijdig tijdens vrije trainingen in de baan laten van solomotoren en quads en/of zijspannen door de organisatoren vallen niet onder de dekking van de KNMV en kunnen niet in behandeling worden genomen. Dit betekent dat het bestuur per direct een aantal besluiten heeft moeten nemen, die geldig blijven totdat de commissie een goedgekeurd plan heeft gepresenteerd en dit gepubliceerd is op de website van MCA.

Vanaf heden wordt er gescheiden gereden m.b.t. quads en solorijders. De eerste veertig minuten van elk uur rijden alleen solorijders. De laatste twintig minuten van elk uur rijden alleen quads.

Er worden weer dagpassen verkocht aan quadrijders en er worden lidmaatschappen afgesloten voor 2015 m.b.t. quadrijders. De commissie komt z.s.m. bijeen en gaat ervan uit dat dat vóór aanvang van het jaar 2015 bekend mag worden verondersteld hoeveel tijd er voor quadrijders en solomotoren beschikbaar zal zijn, zodat de nieuwe solorijders en quadrijders weten vóór het afsluiten van hun lidmaatschap wat de openingstijden zijn voor beide groepen.

Het bestuur vraagt alle leden en dagpasrijders om zonder verdere discussie de aanwijzingen van de dienstdoende vrijwillige baandienstmedewerkers op te volgen, om dit alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Er zijn vrijwilligers gestopt met het draaien van baandiensten, n.a.v. de afgelopen gehouden Algemene Ledenvergadering. Het bestuur roept langs deze weg leden op om te helpen met het draaien van baandiensten. Zonder deze vrijwilligers kunnen we de baan niet openstellen. Dit geldt zowel voor triallisten als motorcrossers. Kijk vóór vertrek dus altijd even op de website of de baan gesloten is, want als er die dag geen vrijwilliger beschikbaar is, dan is de baan helaas gesloten voor alle activiteiten. Opgeven voor het draaien van baandiensten met opgave van welke dagen, kan via mail aan R. Kerkhof (e-mailadres op de website) U krijgt dan ook te horen indien nodig waar u de benodigde sleutels e.d. kunt afhalen. De baandienstmedewerker is verantwoordelijk voor controle van de lidmaatschapskaarten en licenties, de verkoop van dagpassen, afdragen en verantwoorden van gelden, alsmede toezicht op het gedrag van de rijders. Dus laat het hek gesloten als u die dag geen baandienst heeft en wacht tot de dienstdoende vrijwilliger is geariveerd. Zodra hier wijzigingen in komen, worden deze op de website vermeld.

img42.jpgcoating.jpgHRW.jpgkaak.jpgebben.jpgAJG.jpgliemers.jpgimg42.jpgcoating.jpgHRW.jpgkaak.jpgebben.jpgAJG.jpgliemers.jpg