Image3.jpg

Dagpassen en lidmaatschap quad-rijders

Uitkomsten n.a.v. de extra algemene ledenvergadering.

De ruime meerderheid was vóór het weer toelaten van quads. Er is een commissie ingesteld, bestaande uit twee quadrijders; twee solorijders en twee triallisten, die met het bestuur tot een voorstel komen, hoe dit te organiseren valt. Echter, eerst nu blijkt uit het Organisatorenboekje 2014 van de KNMV, (zie link) dat er de volgende tekst staat op bladzijde 38,

Schades veroorzaakt door het gelijktijdig tijdens vrije trainingen in de baan laten van solomotoren en quads en/of zijspannen door de organisatoren vallen niet onder de dekking van de KNMV en kunnen niet in behandeling worden genomen. Dit betekent dat het bestuur per direct een aantal besluiten heeft moeten nemen, die geldig blijven totdat de commissie een goedgekeurd plan heeft gepresenteerd en dit gepubliceerd is op de website van MCA.

Vanaf heden wordt er gescheiden gereden m.b.t. quads en solorijders. De eerste veertig minuten van elk uur rijden alleen solorijders. De laatste twintig minuten van elk uur rijden alleen quads.

Er worden weer dagpassen verkocht aan quadrijders en er worden lidmaatschappen afgesloten voor 2015 m.b.t. quadrijders. De commissie komt z.s.m. bijeen en gaat ervan uit dat dat vóór aanvang van het jaar 2015 bekend mag worden verondersteld hoeveel tijd er voor quadrijders en solomotoren beschikbaar zal zijn, zodat de nieuwe solorijders en quadrijders weten vóór het afsluiten van hun lidmaatschap wat de openingstijden zijn voor beide groepen.

Het bestuur vraagt alle leden en dagpasrijders om zonder verdere discussie de aanwijzingen van de dienstdoende vrijwillige baandienstmedewerkers op te volgen, om dit alles zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Er zijn vrijwilligers gestopt met het draaien van baandiensten, n.a.v. de afgelopen gehouden Algemene Ledenvergadering. Het bestuur roept langs deze weg leden op om te helpen met het draaien van baandiensten. Zonder deze vrijwilligers kunnen we de baan niet openstellen. Dit geldt zowel voor triallisten als motorcrossers. Kijk vóór vertrek dus altijd even op de website of de baan gesloten is, want als er die dag geen vrijwilliger beschikbaar is, dan is de baan helaas gesloten voor alle activiteiten. Opgeven voor het draaien van baandiensten met opgave van welke dagen, kan via mail aan R. Kerkhof (e-mailadres op de website) U krijgt dan ook te horen indien nodig waar u de benodigde sleutels e.d. kunt afhalen. De baandienstmedewerker is verantwoordelijk voor controle van de lidmaatschapskaarten en licenties, de verkoop van dagpassen, afdragen en verantwoorden van gelden, alsmede toezicht op het gedrag van de rijders. Dus laat het hek gesloten als u die dag geen baandienst heeft en wacht tot de dienstdoende vrijwilliger is geariveerd. Zodra hier wijzigingen in komen, worden deze op de website vermeld.

Sponsors

HRW.jpgliemers.jpgimg42.jpgcoating.jpgAJG.jpgarie.jpgkaak.jpgHRW.jpgliemers.jpgimg42.jpgcoating.jpgAJG.jpgarie.jpgkaak.jpg

Opening circuit check www.motorsportparkgelderlandmidden.nl

IMG_0641-2.jpg IMG_0975small.JPG IMG_7186kl.JPG IMG_7187kl.JPG IMG_7191kl.JPG IMG_7192kl.JPG IMG_7195kl.JPG IMG_7196kl.JPG IMG_7200kl.JPG IMG_7201kl.JPG IMG_7203kl.JPG IMG_7212kl.JPG IMG_7215kl.JPG IMG_7218kl.JPG IMG_7221kl.JPG IMG_7225kl.JPG IMG_7226kl.JPG IMG_7228kl.JPG IMG_7231kl.JPG IMG_7232kl.JPG IMG_7235kl.JPG IMG_7239kl.JPG Peter_van_der_Sluis_2.jpg Trial-Arnhem-1kl.jpg Trial-Arnhem-2kl.jpg Trial-Arnhem-3kl.jpg Trial-Arnhem-4kl.jpg foto_2.jpg joomla_black.gif joomla_green.gif joomla_logo_black.jpg logo_klein.gif powered_by.png