Verslag en uitslag clubtrial 11 oktober 2015

‘s Morgens vroeg uit de veren om om 8 uur op de baan te zijn om te helpen met het uitzetten van de non-stops. Het is dan al wel licht, maar ook behoorlijk koud.

De vaste uitzetploeg staat al klaar om ons uit te leggen waar je op moet letten om een leuk spoor uit te zetten. Dus met Pé, Martin, André, Erwin, Michelle en Gertjan gaan we het veld in. Het is leuk en leerzaam om te doen. Zo zie je het toch eens van een andere kant. Omdat elk uitgezet spoor nog even ter controle nagelopen wordt door een ander, gaat er al met al nog behoorlijk wat tijd in zitten en na een poosje begint de tijd dan toch te dringen. Dit ondanks dat deze goed in de gaten werd gehouden door Martin.

Mochten er meer mensen zijn die wel eens willen helpen met het uitzetten, meldt je dan aan bij Pé voor de volgende clubwedstrijd.

De vijf non-stops worden gereden na het inleidende praatje van Pé. Er zijn weer veel trialisten gekomen om de clubwedstrijd te rijden. Natuurlijk! Inmiddels schijnt de zon en beloofd het weer een prima wedstrijd dagje te worden. Tussen al de mensen staan ook twee hele jonge deelnemers. Hartstikke leuk toch! Wie weet wat dat nog allemaal worden gaat… Succes Cato en Sten.

Hier en daar blijkt het blauwe spoor een makkelijkere weg te kennen dan bedoeld was en het dubbel geel spoor blijkt minstens zes dubbel geel te zijn! Maar verder heb ik geen commentaar gehoord, dus dat uitzetten is voor herhaling vatbaar.

Kortom het was weer gezellig! Iedereen bedankt voor jullie hulp en inzet en tot de volgende keer.

Ingrid Benou

Er werden uiteindelijk 39 controle kaarten ingeleverd, maar er reden meer triallisten. Sommige hebben hun kaart niet ingeleverd of waren voor zichzelf aan het trainen.

Klik hier voor het dagklassement van de MCA clubtrial 11-10-2015
Klik hier voor de tussenstand van het MCA clubtrial kampioenschap 2015

De eerstvolgende MCA trial is een team trial op zondag 01-11-2015. De laatste meetellende MCA clubtrial wordt verreden in Nunspeet op zaterdag 14-11-2015, deze wedstrijd telt ook mee voor het CTN (Classic Trial Nederland) klassement.

img3.jpgimg2.jpgimg1.jpgimg5.jpgimg42.jpgimg3.jpgimg2.jpgimg1.jpgimg5.jpgimg42.jpg